Naar boven

Cyell jurk lange mouw Code Chique

Multicolor
Delen
Art.nr:
850501 685
EAN:
8718079607519

Omschrijving

Cyell jurk lange mouw Code Chique

Cyell
Cyell introduceert jaarlijks in februari een nieuwe swimwear collectie, waarvan een gedeelte al vanaf december als “early delivery” verkrijgbaar is. Daarnaast is er nog een “high summer” collectie, welke jaarlijks in de maand juli wordt uitgeleverd, en een Never Out Of Stock (NOOS) collectie. De NOOS collectie is zoals de naam al suggereert het hele jaar rond verkrijgbaar, zodat er voor iedereen die ook buiten het badseizoen op zoek is naar mooie badkleding met een goede pasvorm wat wils is.
 
Bovendien heeft Cyell er sinds 2017 een luxe swimwear merk bij: ICON by Cyell. Deze collectie zal jaarlijks vanaf november verkrijgbaar zijn. Naast de Swimwear introduceert Cyell twee keer per jaar een Sleepwear & Homewear collectie. Cyell onderscheidt zich door vrouwen het gevoel van happinness en comfort te geven en haar collecties benadrukken de natuurlijke schoonheid die in iedere vrouw zit. Het streven naar de perfecte pasvorm en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
 
Cyell Sleepwear & Homewear
Waar de zomer “sleepwear & homewear” collectie wordt geïnspireerd door dromerige tropische bestemmingen, ontstaat de wintercollectie uit een verlangen naar knusse avonden voor een knisperend haardvuur. De stijlvolle, comfortabele en vrouwelijke Cyell sleepwear & homewear collectie is ontworpen voor de nacht, tijdens een ontspannende dag thuis of tijdens yoga. De hoogwaardige, natuurlijke kwaliteiten zorgen voor happiness en beautiful comfort. De collectie bestaat onder andere uit pyjama’s, nachthemden, badjassen, leggings en sweaters verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46.

Cyell Sleepwear & Homewear verkopen we zowel online als in onze winkel.