Naar boven

Cyell jurk Eternal Sunshine

Rood
Delen
Art.nr:
920506-413 413
EAN:
8718079633457

Omschrijving

Cyell jurk Eternal Sunshine

Cyell
Cyell introduceert jaarlijks in februari een nieuwe swimwear collectie, waarvan een gedeelte al vanaf december als “early delivery” verkrijgbaar is. Daarnaast is er nog een “high summer” collectie, welke jaarlijks in de maand juli wordt uitgeleverd, en een Never Out Of Stock (NOOS) collectie. De NOOS collectie is zoals de naam al suggereert het hele jaar rond verkrijgbaar, zodat er voor iedereen die ook buiten het badseizoen op zoek is naar mooie badkleding met een goede pasvorm wat wils is.

Bovendien heeft Cyell er sinds 2017 een luxe swimwear merk bij: ICON by Cyell. Deze collectie zal jaarlijks vanaf november verkrijgbaar zijn. Naast de Swimwear introduceert Cyell twee keer per jaar een Sleepwear & Homewear collectie. Cyell onderscheidt zich door vrouwen het gevoel van happinness en comfort te geven en haar collecties benadrukken de natuurlijke schoonheid die in iedere vrouw zit. Het streven naar de perfecte pasvorm en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Cyell Swimwear
Geïnspireerd door de natuur en tropische bestemmingen kenmerkt de Cyell swimwear collectie zich door haar opvallende prints en kleurgebruik. De Cyell swimwear collectie wordt altijd ontworpen met een bijzonder oog voor detail en in hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast staat de Cyell swimwear collectie na meer dan twee decennia aan deskundige ervaring, bekend om haar perfecte pasvorm. Ook voor vrouwen met een grotere cupmaat. De Cyell swimwear collectie is dan ook verkrijgbaar in maat 36 t/m 44 en in de cupmaten A t/m F. Bovendien bevat de Cyell swimwear collectie altijd diverse accessoires, zoals jurken en tunieken, om je beach look compleet te maken.

Cyell Swimwear verkopen we zowel online als in onze winkel.