Naar boven

Marie Jo mousse bh Phoebe

Groen
Delen
Art.nr:
0102456 OLG
EAN:
5415338880814
Merk:

Omschrijving

Marie Jo mousse bh Phoebe

Marie-Jo
Marie-Jo lingerie staat voor pure luxe. Marie-Jo is een merk dat onderdeel is van de Belgische fabrikant “van de Velde” uit Schellebelle. Deze fabrikant produceert ook L’Aventure, Prima Donna, Twist, Swim en Sport. Het merk Marie-Jo is sinds 1981 al bezig met luxe lingerie. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige materialen, stijlvolle kleuren en goede pasvorm is Marie-Jo één van de meest populaire lingeriemerken in de Benelux.

Marie-Jo lingerie
De lingerie van Marie-Jo bestaat uit bh’s in verschillende modellen: strapless, balconnet, hartvorm met bijpassende broekjes in verschillende modellen: slips, strings en hipsters. De bh’s van Marie-Jo zijn verkrijgbaar in de cupmaten A t/m F in de omvangsmaten 70 t/m 90. De bijpassende broekjes zijn verkrijgbaar in de confectiematen 38 t/m 46.

Avero
Avero is het meest bekende serie van Marie-Jo. Al jaren favoriet bij veel vrouwen en te herkennen aan het madeliefjes bloemen bandje. Deze serie gaat nooit vervelen omdat er veel basiskleuren zijn en er elk seizoen een nieuwe modekleur bij komt.

Marie-Jo verkopen we zowel online als in onze winkel.