Naar boven

Felina broekje Weftloc

Champagne
Delen
Art.nr:
8076 85
EAN:
4007087075217
Merk:

Omschrijving

Felina broekje Weftloc

Felina
Felina is een lingeriemerk opgericht in 1885. In al die jaren is Felina uitgegroeid van een korsettenmanufactuur naar een groot bedrijf wat actief is in 50 verschillende landen. De sterke punten van Felina zijn de uitstekende materialen, hoogwaardige productie en perfecte pasvorm.

Felina ondermode
Het assortiment van Felina bestaat bij ons uit twee verschillende pantybroekjes en een pantylette. Het pantybroekje van Felina is verkrijgbaar met en zonder pijpjes. De pantybroekjes hebben een corrigerende werking bij de buik en heupen. De pantybroekjes zijn gemaakt van 60% polyamide, 40% elastan en hebben een katoenen kruisje. Ze worden gemaakt in het zwart en ivoor en zijn verkrijgbaar in de maten 75 t/m 105.

De pantylette van Felina is een body met goede ondersteuning en corrigerend effect. De body bevat niet-voorgevormde cups en is beugelloos. Verder is de Felina body voorzien van verstelbare schouderbandjes. Het voorpand is bij het buikgedeelte extra gevoerd voor een corrigerend effect en de taille wordt geaccentueerd. De Felina pantylette is verkrijgbaar in de kleuren zwart en ivoor in de cupmaten B t/m E in de omvangsmaten 75 t/m 115.  

Felina verkopen we zowel online als in onze winkel.