Naar boven

Anita Comfort ondersteuningsbh Safina

Rood
Delen
Art.nr:
5448 526
EAN:
4058509047671

Omschrijving

Anita Comfort ondersteuningsbh Safina

Anita
Anita is een familieonderneming die al sinds 1886 bestaat, het bedrijf wordt inmiddels door de vierde generatie van de familie Georg Weber-Unger aangestuurd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oberbayerisch Brannenburg.  Het doel van Anita is de draagsters van hun producten een stuk meer levenskwaliteit, comfort en schoonheid te geven.

Anita beugelloze bh’s
Niet iedereen wil een bh met een beugel en daarom verkopen wij juist van Anita beugelloze bh’s. De beugelloze bh’s van Anita zitten aangenaam door de brede, elastisch comfortschouderbanden, die zich aan de verschillende lichaamslengten aapassen. De driedelige cups zorgen voor optimale ondersteuning en de brede zij- en rugpanden dragen bij aan een aangenaam draagcomfort. De beugelloze bh’s van Anita zijn verkrijgbaar in de cupmaten A t/m H in de omvangsmaten 70 t/m 120.

Anita sport bh’s
Bij het sporten is een goed zittende sport bh een must. Maximum of Firm Support, de sportbh´s van Anita Active overtuigen niet alleen in design, maar ook in functie. Hoogwaardige stoffen en een perfecte afwerking zorgen voor een aangenaam gevoel op het lichaam en een optimale steun. De sport bh’s van Anita zijn verkrijgbaar in de cupmaten A t/m H in de omvangsmaten 70 t/m 105.

Anita badmode
Stralende kleuren, hippe prints, geraffineerde details, soepele pasvorm. De badmode collectie van Anita overtuigt zowel door de perfecte pasvorm, alsmede door modieuze highlights. De badmode collectie van Anita is verkrijgbaar in de cupmaten B t/m H in de confectiematen 38 t/m 54. 

Anita Zwangerschapslingerie 
Anita Maternity begeleidt jou in alle fasen van je zwangerschap. Anita Maternity heeft meegroei- en voedings bh’s. Dus ben je op zoek naar goede lingerie voor tijdens en na je zwangerschap; dan is Anita hiervoor het merk! De zwangerschapslingerie is verkrijgbaar in de cupmaten A t/m H in de omvangsmaten 70 t/m 95.

Anita verkopen we zowel online als in onze winkel.