Naar boven

Calvin Klein

Calvin Klein
Calvin Klein is als merk opgericht in 1968 door de ontwerper Calvin Richard Klein, een Amerikaanse modeontwerper. Hij is het merk Calvin Klein samen met zijn zakenpartner Barry Schwartz gestart. Tegenwoordig omvat Calvin Klein diverse labels zoals Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Collection en Calvin Klein Underwear. Wij verkopen Calvin Klein Underwear in onze winkel. Calvin Klein Underwear bestaat uit o.a. ondergoed, lingerie, nacht- en lounchekleding.

Calvin Klein ondergoed
Zowel voor dames als heren verkopen wij ondergoed. Boxershorts voor heren in verschillende kleuren, modellen, single-packs en three-packs in de maten S t/m XL. Voor dames bestaat het assortiment uit bralettes, strings, bikini’s en shorty’s in de maten XS t/m XL.

Calvin Klein lingerie
Calvin Klein lingerie bij Lindessa Winschoten bestaat uit bh’s met bijpassende broekjes: strings, bikini’s, hipsters en shorty’s in de maten XS t/m XL. De bh’s van Calvin Klein staan bekend om de push-up die er in zit, het push-up effect is erg natuurlijk. Calvin Klein bh’s zijn ook erg geschikt voor dames met een kleinere maat. De bh’s van Calvin Klein zijn verkrijgbaar in de cupmaten A t/m E in de omvangsmaten 70 t/m 85.

Calvin Klein dames nacht- en lounchekleding
Lindessa Winschoten heeft trendy broeken en tops om je pyjama samen te stellen en de onmisbare Calvin Klein joggingbroeken en sweaters in grijs gemêleerd en zwart verkrijgbaar in de maten XS t/m L.

Calvin Klein verkopen we nog niet online, maar is wel in onze winkel verkrijgbaar.