Naar boven

ICON by Cyell

Cyell
Cyell introduceert jaarlijks in februari een nieuwe swimwear collectie, waarvan een gedeelte al vanaf december als “early delivery” verkrijgbaar is. Daarnaast is er nog een “high summer” collectie, welke jaarlijks in de maand juli wordt uitgeleverd, en een Never Out Of Stock (NOOS) collectie. De NOOS collectie is zoals de naam al suggereert het hele jaar rond verkrijgbaar, zodat er voor iedereen die ook buiten het badseizoen op zoek is naar mooie badkleding met een goede pasvorm wat wils is.
 
Bovendien heeft Cyell er sinds 2017 een luxe swimwear merk bij: ICON by Cyell. Deze collectie zal jaarlijks vanaf november verkrijgbaar zijn. Naast de Swimwear introduceert Cyell twee keer per jaar een Sleepwear & Homewear collectie. Cyell onderscheidt zich door vrouwen het gevoel van happinness en comfort te geven en haar collecties benadrukken de natuurlijke schoonheid die in iedere vrouw zit. Het streven naar de perfecte pasvorm en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
 
ICON by Cyell
Vol trots heeft cyell in 2017 haar allereerste ICON by Cyell collectie geïntroduceerd. Een luxe swimwear collectie vol prachtige iconische en verrassende stijlen met de kwaliteit en pasvorm die je van Cyell mag verwachten. Deze eerste ICON by Cyell collectie is voortgevloeid uit liefde voor de iconische Europese stranden. Geïnspireerd door de iconische bloemen en palmbomen van de mediterrane eilanden is de kleurrijke botanische “wanderlust” print tot leven gekomen, terwijl de gestructureerde kakikleurige stof van de “moonrise khaki” stijlen je gedachten laten afdwalen naar de smaragdgroene kust van Bretagne.
 
Cyell richt zich met haar ICON by Cyell collectie op de verfijnde modieuze vrouw wiens nieuwsgierigheid haar aanspoort om de wereld te ontdekken en die weet hoe ze zichzelf kan uiten. Of ze nu 28 is of 88; iconen zijn er in alle leeftijden. De ICON by Cyell collectie is verkrijgbaar in maar 34 t/m 42 en in de cupmaten B t/m D. Naast badpakken en bikini’s bevat de collectie ook elegante accessoires zoals jurken en tunieken om de magische zomer compleet te maken.

ICON by Cyell verkopen we nog niet online, maar is wel beschikbaar in onze winkel.