Naar boven

Prothese Collectie


Mammacare Lindessa Winschoten
Een borstamputatie of borstsparende operatie zet uw wereld op z'n kop. Een heleboel zaken zijn niet meer vanzelfsprekend. Dit geldt onder andere voor het aanschaffen van goede lingerie of badkleding. Iedere hulp om u weer vrouw te laten voelen is welkom en daarom kunt u terecht bij onze Mammacare adviseuse Carien de Raad. Samen met haar maakt u een keuze voor een prothese die het beste bij uw lichaam past. Een goede borstprothese kan uw gevoel van zelfvertrouwen versterken. Bovendien herstelt een prothese het lichamelijk evenwicht en uw houding

Kwaliteit
Mammacare Lindessa Winschoten voldoet aan alle opleidingseisen, is SEMH gecertificeerd en is aangesloten bij de BVBL. Wanneer u een prothese aanschaft heeft u vanzelfsprekend bepaalde verwachtingen. Wij staan voor kwaliteit, dit geldt voor de protheses en voor onze service. 

Protheses
Er zijn verschillende protheses: volledige, deel- en zwemprotheses. Protheses zijn er in verschillende modellen, maten en gewichten. Er zijn gewone protheses die los in een prothese bh kunnen worden gedragen en er zijn contactprotheses die direct op de huid gedragen kunnen worden. Na een borstsparende operatie is vaak een deel-prothese voldoende. De zwemprothese is lichter dan de gewone prothese en extra bestand tegen water, chloor en zout. In protheses voert Mammacare Lindessa Winschoten de merken Amoena en Anita

Bh's en badkleding
Voor een mooi resultaat is de combinatie van een borstprothese en een bh erg belangrijk. Wij hebben een ruim assortiment in protheses bh's, badpakken, bikini's, tankini's en gewone bh's waar een speciaal hoesjes in kan worden genaaid of die kunnen worden gedragen bij een contactprothese. In bh's en badkleding voert Mammacare Lindessa Winschoten de merken Amoena, Anita en Tweka. 

Lingeriezaak
Bij Lindessa Winschoten, een ruim gesorteerde lingeriezaak is een aparte ruimte ingericht voor Mammacare. Behalve Mammacare artikelen kunt u dus ook bij ons terecht voor lingerie, onder-, nacht-, bad- en beenmode. 

Verzekering
Doorgaans worden de kosten voor de borstprothese vergoed vanuit de basisverzekering. De kosten van een prothese bh vallen buiten de ziektekostenverzekering. 

Afspraak
Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor uw prothese, bh of badkleding; daarom werken wij op afspraak. Op deze manier kunnen wij voldoende tijd nemen voor persoonlijke aandacht en deskundig advies. Wilt u een afspraak maken dan kunt u ons bellen, mailen of langskomen in onze winkel. 

Contact
Carien de Raad 
Venne 95
9671EP Winschoten 
0597-435728 of 06-39410666
info@lindessawinschoten.nl