Kom langs in de winkel en laat je adviseren door een van onze medewerkers

Over Lindessa

Lindessa Winschoten heeft lingerie van voornamelijk A-merken, zoals Anita, Calvin Klein, Marie-Jo, Mey, Prima Donna en Twist. Er is het hele jaar door een ruime keuze in ondermode voor zowel dames als heren. Onze geselecteerde ondermode collectie bestaat uit verschillende modellen slips, shorts, hemden en  t-shirts zowel heel basic als modisch. Voor alle leeftijden is er keuze! De ondermode merken die wij voeren zijn: Björn Borg, Mey, Schiesser, Sloggi en Ten Cate. Op het gebied van nachtkleding heeft Lindessa Winschoten voor zowel dames als heren een zeer ruime keuze in pyjama’s, nachthemden, huispakken en ochtendjassenvan merken als Mey, Nanso, Ringella en Schiesser. Comfortabel en/of chique? Bij Lindessa Winschoten heeft u de keuze en service die u mag verwachten.

De Raad is al meer dan 85 jaar als mannenmodezaak gevestigd in het centrum van Winschoten met een klantenkring uit het Oldambt, Westerwolde en de Veenkoloniën. In eerste instantie werd er voornamelijk bedrijfskleding verkocht, maar sinds de jaren zestig van de vorige eeuw ook mannenmode en algemene texielgoederen.  In 1972 werd een geheel nieuw pand gebouwd aan de Venne in Winschoten. In dit nieuwe pand werd de mannenmodezaak uitgebreid met een jeansafdeling, en ontstond een winkel van meer dan 1500 vierkante meter. 

Eind jaren tachtig werd de lingerie- en ondermode afdeling afgesplitst in een aparte afdeling, die verder ging onder de naam Lindessa. Tegenwoordig bestaat het bedrijf uit twee winkels onder één dak: de lingeriewinkel onder de naam Lindessa en de mannenmodewinkel onder de naam De Raad

Heb je vragen of heb je advies nodig?

Wij helpen graag!

Waar ben je naar op zoek?

Bekijk onze collecte lingerie, ondermode, badmode, nachtmode, beenmode en mammacare